new phone

24.06.2012 kl.13:21 i LinnAshi    0 kommentarerJeg klarte å knuse skjermen på min hvite samsung galaxy II her om dagen (jeg ble knust inni meg), og siden den må på rep. trenger jeg en backup tlf. Men problemet er at vi ikke har noen tlf hjemme som jeg kan bruke, så jeg endte med å kjøpe en ny, samme versjon bare i svart. Ja, høres rart ut  og waste av penger right? But no, når jeg får tilbake den hvite, skal jeg gi bort denne svarte til pappa. He needs a new phone, shø. Han går rundt å bærer på en tlf fra steinalderen. Good daugther right? YES. 

Idag tidlig våknet jeg opp til en liten småhoven ansikt, for jeg lagde og spiste makroner igår, og i makroner inneholder det mandler, noe jeg ikke tåler. Så hehe... Mer sier vi ikke..
Planen for idag er å rydde huset og lage ordentlig middag! Tror ikke jeg og Miyoung har spist ordentlig middag på nesten over en halv uke nå. Så siden der søndag, må det bli noe godt og ryddings i huset. For den først kommende uken, vil bli hektisk!

Happy sunday <3 xo 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Viva La Vida

19, Skedsmo

Hei. Vi er to søsken som elsker alt fra mat til mote. Vi elsker å reise og bare oppleve nye ting, og ta leve hverdag som går. Håper dere vil like bloggen vår, og det er alltid koselig med en liten hilsen. xoxo - Viva La Vida Follow us on twitter @ LMLEHL og LinnAshi

hits